0286 210 01 07 info@caro.org.tr

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni

Haberler

Aziz Türk Milletinin şanlı ve onurlu mücadelesi sonucunda Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 96. yıl dönümünde Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen program ve etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız büyük bir coşku, gurur ve sevinçle kutlandı.

Çanakkale Valiliği tarafından gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’ne katılan davetliler, Vali Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI tarafından karşılandılar.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. yıldönümünde,  Vali Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’ne; Şehit Aileleri, Gazilerimiz,  Çanakkale merkez mahalle ve köy muhtarları, iş adamları,  huzurevi sakinleri, başarılı sporcular ve aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, engelli sporcularımız, tarım işçileri ve çok sayıda vatandaşımızın katıldığı kabul töreninde Cumhuriyet Bayramı toplumumuzun tüm kesimlerinin paylaştığı ortak bir değer olarak coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla yaşandığı, “Geçmişten Geleceğe Cumhuriyet Bayramı” videosu ve görsellerinin izlendiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’nde, Vali Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI konuklarla yakından ilgilendiler.
 
Yönetim Kurulumuzdan Başkan Ü.Cihan Müşterioğlu

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI