0286 210 01 07 info@caro.org.tr

43. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI!

Haberler

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan 43. Turizm Haftası etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı'nda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Odamız ile Çanakkale Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) ve Çanakkale Turizm ve Tanıtma Derneği tarafından çelenk bırakıldı.

Törenin ardından, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin değerli akademisyenleri ve öğrencileri ile Troya Ören Yeri ve Müzesi ziyaret edildi.

Daha sonra, Profesyonel Turist Rehberi ve Araştırmacı-Yazar Mahmut ÖKÇESİZ'in, "Türk Taş Kütüphaneleri - Mezar Taşlarımız" konulu semineri Çanak Otel'de düzenlendi. Seminere, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal DOKUZ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin değerli akademisyenleri ve öğrencileri ile meslektaşlarımız katılım gösterdi.

Kıymetli tecrübelerini ve bilgilerini paylaşan Mahmut ÖKÇESİZ'e, ÇARO Yönetim Kurulu Başkanı Ü. Cihan MÜŞTERİOĞLU ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Sinan GÖKDEMİR tarafından plaket takdimi yapılarak seminer sona erdi.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI