0286 210 01 07 info@caro.org.tr

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına katıldı

Haberler

''ÇARO TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUARINDA''

 

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) olarak fuarın gözdesi olan Çanakkale stantımızda, Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Yavuz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çağrı Tok ve Alper Bülent görev alarak ziyaretçilere bölgemizin birbirinden kıymetli değerlerini tanıtmanın yanısıra profesyonel turist rehberlerinin önemi ve gerekliliğinde farkındalık yaratan mesajlar verildi.

Uluslararası birçok ülke, şehir, marka ve kurumun katılım sağladığı fuarda seminer salonunda gerçekleştirilen bir etkinlikte Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Murat Yılmaz moderatörlüğü ve katılımları ile ÇARO Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu ve ÇATOD Başkanı Sn. Nilgün Gökser sunumlarıyla eşlik ettiği Çanakkale Destinasyon Yönetimiyle Markalaşıyor ve Anadolu Mirası Troas Kültür Rotaları çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
 
Çanakkale stantında bizleri ziyaret eden Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan, Nevşehir Vali Yardımcısı Sayın Kübra Kararalioğlu ve İlçe Belediye Başkanlarından oluşan heyeti, Ayvalık Belediye Başkanı Sayın Mesut Ergin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Kültür ve Turizm Tanıtma Birliği Temsilcisi Sn.Serkan Teke ve heyeti, Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Sn. Hakan Eğinlioğlu, İstanbul Turist Rehberleri Odası ve TUREB Başkan Yardımcısı Sn. Hüseyin Özgür Özaltun, İzmir Turist Rehberleri Odası Başkanı ve TUREB Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Macit Şaşzade, Antalya Turist Rehberleri Odası Denetim Kurulu Başkanı ve TUREB Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Şahin Şahakalkan, Aydın Turist Rehberleri Odası Başkanı Sn. Ozan Sayın, Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Sn. Merve Ofluoğlu, Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği (EKTİD) Başkanı S. Atamer Ulusoy ve heyeti, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, Çanakkale il protokol ve çok kıymetli sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederiz.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI