0286 210 01 07 info@caro.org.tr

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Odamızı Ziyaret Etti

Haberler

ÇANAKKALE İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ODAMIZI ZİYARETİ

 

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Kemal DOKUZ ile Müdür Yardımcısı Sn. Cemil AGAS, Odamızı ziyaret ederek yeni ofisimizin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Ziyarette, çalışmaları devam eden Assos Antik Kenti’nin çevre düzenlemeleri, Troas Kültür Rotası’nın mevcut durumu, Troya Müzesi ve Tevfikiye Arkeoköy gezilerinde geçirilen sürenin arttırılabilmesi için yapılabilecekler, Biga’daki Nilüfer Gölü’nün turizme kazandırılması ve Aeneas Kültür Rotası’nın Troya’ya yansımaları konularında uzun bir istişarede bulunuldu.

Bununla birlikte dalış turizminin bölgede bir ivme kazanması ve turist rehberlerinin su altı dalış rehberliği yapabilmesine yönelik gerekli eğitim hizmetlerinin sağlanması yönünde görüşler sunuldu.

İleri tarihlerdeki denetimlerle alakalı nasıl bir yol izleneceğine dair fikir paylaşımları da yapıldı.

Kurumlar arası istenilen destek ve çalışma ortamının oluştuğunu belirten Kemal DOKUZ, Odamızın bu bağlamda özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yönetim Kurulundan Başkan Ü. Cihan MÜŞTERİOĞLU, Sözcü Onur AKGÜL ve Koordinatör Çağrı TOK’un yer aldığı ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdim edilmesiyle son buldu.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI