0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇANAKKALE VALİSİ SAYIN ORHAN TAVLI İLE TURİZM SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ 2019 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Haberler

ÇANAKKALE VALİSİ SAYIN ORHAN TAVLI İLE TURİZM SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ 2019 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Çanakkale Valisi Sn. Vali Orhan TAVLI, turizm sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek 2019 yılına sektörün katabileceği faydaları değerlendirdi. Görüşmede; Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet ÇELİK, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan AYDEĞER, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan MÜŞTERİOĞLU ve Oda Sözcüsü Onur AKGÜL, Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği Başkanı İsmet BALKAN, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Turizm Komitesi Üyesi Turgay KILIÇ yer aldı.

Toplantıda, 2018 Troya yılında yapılan çalışmaların Çanakkale’nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına sağladığı katkılarla, 2019 yılında Çanakkale Turizminin sürdürülebilir tanıtımının gelişmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümünde ülkenin her yerinden vatandaşların Çanakkale’de olacağı bunun da Çanakkale ekonomisine büyük bir katkı sağlayacağının dile getirildiği toplantıda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümünde Çanakkale’ye geliyor olmasının çok anlamlı ve önemli olduğunu vurguladılar.

Turizm sektörünün temsilcileri tarihi, kültürel, doğal zenginliklere sahip Çanakkale’nin her alanda gelişmesi için yapılan yatırımlarla ilgili Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a teşekkür ettiler.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI