0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Balıkesir Valisi Sn. Ersin YAZICI'yı Ziyaret Etti

Haberler

ODAMIZIN BALIKESİR VALİLİĞİ ZİYARETİ

ÇARO Yönetim Kurulu'ndan Başkan Ü. Cihan MÜŞTERİOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan YAVUZ, Çağrı TOK, Balıkesir Valisi Sn. Ersin YAZICI'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Turist Rehberliği mesleğinin önemi ve Turist Rehberlerinin ülkemizin tanıtımındaki yeri başta olmak üzere meslektaşlarımızın oynadığı etkin rolü oda yönetimi olarak da bölgede turizme katkı sağlayacak ve ivmelendirecek çalışmalarla ön plana çıkartacağımızı paylaştık.

Kuzey Ege destinasyonunun önemli bir parçası olan Edremit Körfezi başta olarak Gönen, ve Erdek gibi turizm bölgelerinin turizmde ivme kazanması, ve Balıkesir şehir merkezinde saklı kalan tarih ve kültürün gün yüzüne çıkarılmasına yönelik Sn. Valimiz ile istişarede bulunduk

Eylül ve Ekim ayında Balıkesir özelinde gerçekleştirilecek turizm zirve ve çalıştaylarından sonraki projeksiyonun da şekillendiği bu verimli görüşmenin ardından, Balıkesir turizmine olan destek ve katkılarından dolayı Sayın Valimiz Ersin YAZICI'ya teşekkürlerimizi ifade ettik.

Yapılan görüşmelerin ardından Vali Ersin YAZICI, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Oda yönetimimize çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI